Waarom zou je je power weggeven?

In aflevering 26 tem 28 van de podcast Sterrenpraat heb ik het over je power terug beetpakken.

Luister op Spotify en Apple Podcast

1.Ruimte innemen

Laten we het hebben over het innemen van ruimte, want hallokes, jij verdient dit! Het gaat niet alleen om de fysieke ruimte die je inneemt, maar vooral om de verandering in je gedrag en je mindset. Wanneer je jezelf toestaat nieuwe zaken te ontdekken en meester te worden in plaats van wanhopig achter ze aan te jagen en je wereld te beperken, word je aantrekkelijk. Je straalt zelfvertrouwen uit als een ware Soul Star!

2.Gedragsveranderingen

Nu wordt het tijd om jouw power in te zetten en je gedrag een positieve swoem te geven. Zeg maar salukes tegen het eeuwige “ja” zeggen en de last van de wereld op je schouders te dragen. Het is tijd om jezelf niet langer mee te laten meeslepen in negativiteit en je eigen standaarden uit te voeren. Je bent geen pleaser meer! Durf voor jezelf en je standaarden op te komen. 

3.Prioriteiten stellen

Weet je wat echt belangrijk is in het leven? Jouw passies en hobby’s! Ze zijn het kloppend hart van je soul. Dus waarom zou je ze negeren? Maak ze tot jouw prioriteit en zie hoe je weer sprankelend door het leven gaat. Jij hebt de regie over je eigen geluk!

Lieve soulseeker onthoud dat jouw power kostbaar is en niet weggegeven moet worden. Neem ruimte in, empower positieve gewoontes en geef je passies de liefde die ze nodig hebben. Je zult versteld staan van de transformatie die plaatsvindt in je leven. 

Bedankt dat je hebt geluisterd naar deze geweldige afleveringen van Sterrenpraat! Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om jouw power beet te pakken  en te schitteren als nooit tevoren. Vergeet niet: de wereld heeft jouw unieke licht nodig. Keep calm and shiny, soulseeker!

Podcasthost, Mirabelle

Schrijf je meteen in voor 5 daagse Train je Brain! 

Je komt dan terecht om mijn mailinglist van Sterrenpraat, waar ik je maandelijks tot tweewekelijks verras met allerlei weetjes en tips en je o.a. op de hoogte breng van een nieuwe podcast die uitkomt. In 5 dagen gaan we ons hoofd leeg maken en meer rust brengen in je business en leven. 

Mirabelle Peeters

Mirabelle Peeters

Host van podcast Sterrenpraat, bezielster van Soul Star en HR Manager by day

Nog goesting in meer Sterrenpraat artikels, lees verder