Mirabelle Peeters

Passie voor mensen

Mijn grootste passie is mensen helpen om in hun power te staan.

Sinds de zomer van 2020 mag ik me een multi-passionate ondernemer noemen. Wat startte als social media expert voor health coaches en creatieve zelfstandigen, groeide na een jaar uit tot een zaak die mannen en vrouwen ondersteunt in hun hormonale behandelingen. Als hormoontherapeut legde ik met mijn klant de focus op een gezonde en evenwichtige levensstijl en was ik steun en toeverlaat rond mindset, stress en ‘life happens’-situaties.

Daarnaast werk ik sinds november 2022 als HR Manager. Al snel merkte ik dat ik de ontwikkeling en kennis rond hormoon(behandeling) door een volle agenda niet meer kon bijhouden. Ik was genoodzaakt om aan mezelf te werken. Ja hoor, ook voor een therapeut is dit een ongoing-proces. Het was een zware periode, maar het heeft me alleen sterker gemaakt als therapeute.

Dit was voor mij het begin van de ontwikkeling van brain massage - een healing techniek die bestaat uit 4D- geluiden en ritmische ademhaling-. Deze techniek ontwikkelde ik om jou te helpen om meer rust te creeeren in je leven en business.

Bezig bijtje

Sterrenpraat is mijn kindje en ik heb een duidelijke missie om rust te creëren in een wereld die voornamelijk maar doorgaat. Zo heb ik zelf terug de kracht gevonden om jou te begeleiden naar de gelukkigste versie van jezelf met een gezonde relatie tot je dromen. Ik hoop dat ik je kan inspireren om jouw power beet te pakken en te schitteren als nooit tevoren. Vergeet niet: de wereld heeft jouw unieke licht nodig. Keep calm and shiny!

6
2
8