‘5 kleine veranderingen voor een goede hormonenbalans’

Tijdens deze webinar krijg je…

Als je me vandaag ziet, denk je wat heeft die veel energie…

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben en waarom je van mij deze waardevolle webinar krijgt. Je mag Mirabelle tegen me zeggen en als hormoon coach weet ik als geen ander hoe bepalend je mindset kan zijn om met volle goesting in het leven te staan. 

Als je me vandaag ziet denk je wat heeft die veel energie, maar dat is zeker niet altijd zo geweest.  September 2019 was ik er zo slecht aan toe dat ik minstens een week per maand op de bank belandde, en wel eens aangesproken werd of ik zwanger was door mijn opgeblazen buik. 

Ondertussen heb ik vele vrouwen voor mijn eigen ogen zien transformeren naar beter zorgen voor hun lijf.  Wat een geweldig gevoel is dat als die dames na jaren vrij zijn van onregelmatige en pijnlijke menstruaties of na lang proberen toch zwanger kunnen worden. Allen volgde ze de methodes en principes die ik zelf toepaste om sneller te herstellen van  mijn auto-immuunziekte.

Het puzzelstukje dat ik miste  was voeding en zelf-management. Dit laatste pakken we aan in de webinar. Geloof me deze sessie is echt mind-blowing. Laat jezelf onderdompelen in de vijf mindshifts die je mag gaan maken naar rust, energie en in je vrouwelijke kracht staan.

 

Hoe werkt dat zo een webinar?

Je kan de webinar volgen op je telefoon, tablet of computer. Je ziet en hoort mij, maar ik kan jou niet zien of horen. Je kan dus in alle rust of tijdens het koken de webinar volgen. De webinar is LIVE, waardoor je in de chat wel rechtstreeks vragen aan me kan stellen. Ik neem een paar momenten tijdens de webinar om deze te beantwoorden. 

Om je aan te melden voor de webinar geef je bovenaan deze pagina je naam en email door. Hierdoor kan ik je voor de aanvang van de sessie een link doorsturen om online met me te gaan. 

NIET GOED IN JE VEL ZITTEN

Je kent het wel…je houdt een hoop ballen hoog in de lucht. Druk met werk, misschien wel eigen bedrijf en de kinderen. Je bent sociaal en je hebt een gezellig leventje. Toch zit je niet helemaal goed in je vel. Je hebt moeite om jezelf op de eerste plek te zetten…en je begint te merken dat je allerlei klachten krijgt en soms niet de tofste in huis bent. 

Wist je dat veel dames blij worden van schoonmaken. Niet omdat ze de klusjes zo geweldig vinden, maar omdat je niet echt hoeft te denken ondertussen. Ik ga je leren hoe je je opgeruimd kan voelen zonder dat je hoeft te gaan poetsen. In de webinar geef ik je de tools naar rust in lijf zodat je snel in een relaxte stemming komt. 

 

BEN JE VAAK MOE

Je voelt je moe, en je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen. Het is nu eenmaal zo dat als vrouw je meer last hebt met het huishouden en voor de kinderen zorgen. En dit in combinatie met een baan of eigen bedrijf is best lastig. 

Uit studie blijkt dat we als vrouw meer te maken hebben met stress en sneller emotioneel uitgeput geraken dan onze mannen. Als gevolg pakken we de problemen vaak aan vanuit onze buik. Dit zou vermoedelijk mee aan de bron kunnen liggen van de vele burn-outs. Daarom geef ik je in de webinar het framework om bewust om te gaan met je energie door te leven met je menstruatiecyclus of de maancyclus. 

 

Voor wie?

Iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren die momenteel kampt met 

  • hormonale klachten,
  • of immuunproblemen,
  • of vruchtbaarheidsproblemen

Vrouw vrouw wat zij zegt...