SUMMER CHALLENGE

30 dagen de tijd nemen om  in je vrouwelijke energie te stappen

We leven in een maatschappij waar vanuit mannelijke energie wordt geleefd…

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben en waarom ik dit werkboek gemaakt heb voor je.  Je mag Mirabelle tegen me zeggen en als hormoon – en gezondheidsexpert weet ik als geen ander hoe bepalend je mindset kan zijn om met volle goesting in het leven te staan. 

Het volgen van het natuurlijk ritme van de maan en het opbouwen van  routines vanuit je vrouwelijke flow kunnen je beschermen tegen burnout, helpen je prioriteiten te stellen en zorgen voor een goede balans in je mannelijke en vrouwelijke energie.

Het is wel zo dat we leven in een maatschappij waarin er veel vanuit mannelijke energie wordt geleefd. Het was ook voor mij vele jaren de norm. Tot ik stopte met constant te rennen en te presteren. Ik kreeg letterlijk meer adem en ook meer tijd voor mezelf om te reflecteren over mijn werk, leven en dromen. Ik ging meer creatieve projecten oppakken en stapte in mijn vrouwelijke energie.

Neerschrijven van je gedachten, gevoelens en energielevels is een van de makkelijkste manieren om in jouw vrouwelijke energie te stappen. 

In de summer challenge kan je nu gedurende 30 dagen zelf  dit gaan aanpakken. Het is nu aan jou om met de kennis en oefeningen in het werkboek aan de slag te gaan en je te laten gidsen door me in het maken van de juiste intuïtieve keuzes in jouw werk, leven en dromen. 

Hoe gaat het werboek in zijn werk? 

In het werkboek vind je info en tips over hormonen en leven met de maan. Je gaat zelf 3o dagen aan de slag met zelfreflectie vragen, opdrachten en inspiraties.  Door dagelijks een paar minuten te schrijven krijg je meer inzicht in je lijf en je energielevels.  Voel de kracht van de maan en laat je zelfvertrouwen groeien tijdens deze zomer challenge. 

NIET GOED IN JE VEL ZITTEN

Je kent het wel…je houdt een hoop ballen hoog in de lucht. Druk met werk, misschien wel eigen bedrijf en de kinderen. Je bent sociaal en je hebt een gezellig leventje. Toch zit je niet helemaal goed in je vel. Je hebt moeite om jezelf op de eerste plek te zetten…en je begint te merken dat je allerlei klachten krijgt en soms niet de tofste in huis bent. 

Wist je dat veel dames blij worden van schoonmaken. Niet omdat ze de klusjes zo geweldig vinden, maar omdat je niet echt hoeft te denken ondertussen. Ik ga je leren hoe je je opgeruimd kan voelen zonder dat je hoeft te gaan poetsen. In het werkboek geef ik je de tools naar rust in lijf en hoofd zodat je snel in een relaxte stemming komt. 

 

Burnout

Je voelt je moe, en je hebt regelmatig last van stemmingswisselingen. Het is nu eenmaal zo dat als vrouw je meer last hebt met het huishouden en voor de kinderen zorgen. En dit in combinatie met een baan of eigen bedrijf is best lastig. 

Uit studie blijkt dat we als vrouw meer te maken hebben met stress en sneller emotioneel uitgeput geraken dan onze mannen. Als gevolg pakken we de problemen vaak aan vanuit onze buik. Dit zou vermoedelijk mee aan de bron kunnen liggen van de vele burn-outs. Daarom geef ik je in het werkboek de handvatten om bewust om te gaan met je energie door te leven met de stand van de maan.  

 

Voor wie?

Iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren die momenteel kampt met 

  • hormonale klachten,
  • of immuunproblemen,
  • of vruchtbaarheidsproblemen

Na de 'Summer Challenge'

Mirabelle Peeters_retraite

Vrouw vrouw wat zij zegt...

challengers die je voorgingen

werkboek
'Summer Challenge'

20
8
95
(eenmalig, inclusief btw)
  • 30 dagen de tijd nemen om in je vrouwelijke energie te stappen
  • Inzicht in de maancyclus
  • meer dan 40 journal prompts voor je vrouwelijke flow