Afslank en hormoon coach

Mijn droom?

Dat alle vrouwen in Vlaanderen gelukkig zijn.

Beter voor je lijf zorgen met voeding en energieke leefstijl.

Hallokes, mijn naam is Mirabelle Peeters. Geboren in het najaar van 1985. Opgegroeid op de weiden en akkers van Sint-Katelijne-Waver (de groentenstreek) met enkel mijn zorgzame papa en vele aanmoedigende tantes (mijn vele mama’s).

Ik ben op jonge leeftijd mijn moeder verloren aan kanker en dat heeft bij mij een lichtje doen branden om al van jongs af goed op mijn eigen, maar ook anderen hun gezondheid te letten. 

En inmiddels heb ik over heel de wereld gereisd en gewerkt, om uiteindelijk voor de liefde te settelen in het landelijke Brecht.

Hoe ik er bij kwam...
‘Beter zorgen voor je lijf’

Als jonge vrouw straalde ik, had ik pakken energie en voelde ik me happy in mijn lijf.

En zo hoort het ook te zijn!

Op mijn dertigste liet mijn lichaam me echter in de steek. Althans zo ervaarde ik dat toen. Maar laten we hier eerlijk zijn eigenlijk zorgde ik niet goed voor mezelf. Jarenlang had ik een propvolle agenda, nam ik amper een moment voor mezelf, leefde ik op sapjes en diëten en deed ik aan sporten, en dit soms uren op een dag. Minder eten, meer sporten, klinkt logisch, maar het heeft een invloed op je lijf. De kwaaltjes stapelde zich op en mijn lichaam liet kreten om beter voor mijn lijf te zorgen.

Ik val maar niet af

Ik holde van diëtiste, naar dokter met maar één focus: afvallen en me energiek voelen. Ze konden helaas niets voor me betekenen. Ik kwam alleen maar bij. Mijn huisdokter zei me toen enkel ‘Dat komt door je drukke baan’.

Dus heb ik het heft in eigen handen genomen. Dan ben ik zelf gaan ontdekken en werd mijn interesse op die manier voor voeding en hormonen geprikkeld. Ik kwam er al snel achter dat ik een verzwakt immuunsysteem had en dat dit invloed had op heel mijn lijf. Ik leerde dat ik met voeding, stress management en ondersteuning ik mijn hormonenbalans kon herstellen en ik voelde  me daardoor weer happy in mijn lijf.

Uiteraard was ik gelukkig dat ik na jaren zoeken de beste oplossing voor mijn lichaam had gevonden, maar ik vroeg me wel af hoe het kwam dat ik nu pas weet wat de invloed is van voeding en leefstijl op je leven. En wat ik nog erger vind,  is dat vele dames met vage kwaaltjes blijven rondlopen en dit maar normaal vinden, terwijl je er zelf best veel aan kan veranderen.

Weetjes over mij

  • Samenwonend met mijn liefde Darryl
  • Voorheen woonde ik in Amsterdam en in de buurt van Toronto
  • Ezeltjes maken me gelukkig
  • Mijn trigger food is chocolade
  • Ik kom uit een bourgondische familie
  • Ik heb een passie voor fotografie
  • Soms een chaotisch leven
  • Ik kan uren youtube afschuimen voor tarot readings
  • Tot mijn 25ste was ik vegetarier
  • Ik doe graag squat challenges en toon mijn dansmoves wel eens op Insta

Opleidingen

Master opleiding in Agogische Wetenschappen

Postgraduaat sport en communicatie

Gecertificeerd Gewichtsconsulent

Gecertificeerd Voedingsdeskundige