HORMOONPROOF AAN TAFEL!

De waarheid over voeding en hormonen magie in de keuken

Als  je me vandaag ziet, denk je wat heeft die veel energie

Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben en waarom ik dit werkboek heb gemaakt voor je. Je mag Mirabelle tegen me zeggen trouwens en ik ben een hormoon- en gezondheidsexpert.

Voor jaren was ik overtuigd dat minder eten, meer sporten de oplossing was om een gezond en slank lijf te hebben. Klinkt logisch! Toch heeft deze leefstijl invloed op je lijf. 

Als je me vandaag ziet denk je wat heeft die veel energie, maar dat is zeker niet altijd zo geweest.  September 2019 was ik er zo slecht aan toe dat ik minstens een week per maand op de bank belandde, en wel eens aangesproken werd of ik zwanger was door mijn opgeblazen buik. 

Ondertussen heb ik tientallen dames voor mijn eigen ogen zien transformeren naar beter voor hun lijf zorgen en bijgevolg een  meer gebalanceerd weekmenu. Wat een geweldig gevoel is dat als die dames weten wat hun lijf nodig heeft om met volle energie de  hele dag door te komen.  En net daarom is voeding een van de zaken die ik graag aanpak met mijn klanten. 

Het puzzelstukje dat ik miste  was voeding en zelf-management in mijn eigen herstel. Dit eerste pakken we aan in het werkboek. Het is nu aan jou om deze challenge te aanvaarden en je te laten gidsen door me in het maken van de juiste voedingskeuzes voor jou. 

Hoe gaat het werboek in zijn werk? 

Het werkboek bevat een korte uitleg over energiedips en welke hormoonboost kruiden aanraders zijn.  Verder staan er meer dan 30 hormoonproof recepten  in het werkboek voor een goede hormonenbalans. Daarnaast bevat het een kookdemo die je aanmoedigt om achter de kookpotten te staan en een  actieplan voor een weekmenu zonder haast en stress. 

EEN OPGEBLAZEN BUIK

Je kent het wel…je voelt je futloos, prikkelbaar en je hebt een lichtelijke of serieuze opgeblazen buik waardoor je die laatste knop van je broek niet aankrijgt.

Wist je al wat de meestvoorkomende oorzaken van een opgeblazen buik zijn? Dagelijks voeding eten die niet bij je lijf past is er een van, maar ook te hoge pieken aan suikers en een verteringssysteem dat ontregelt is kunnen je knop van je broek doen springen. Om te beginnen geef ik je smakelijke alternatieven voor koffie en alcohol in dit werkboek. Daarnaast geef ik je een lijst met voeding die je lichaam en die buik tot rust kan brengen.  

HORMONEN GIEREN

Heel eerlijk, soms loop ik liever in mijn flodderkleren rond. En andere dagen raak ik zelf slecht uit de startblokken na een nacht niet kunnen doorslapen. Zeker als die hormonen gieren en mijn lijf niet mee wil. 

Om je hormonen en gewicht in balans te krijgen in het belangrijk om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen en te werken aan liefde voor je lijf. In ‘hormoonproof aan tafel’ ga je net naar vrolijker je dag opstarten en je beter voelen in je vel. Dit doen we door middel van het inzetten van voeding die je energie gaat geven en die ook je immuniteit zal boosten.

Voor wie?

Iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren die momenteel kampt met 

  • hormonale klachten,
  • of immuunproblemen,
  • of vruchtbaarheidsproblemen

Na het lezen van 'Hormoonproof aan tafel!'

IMG_1072

Vrouw vrouw wat zij zegt...

lezers die je voorgingen

werkboek
'Hormoonproof aan tafel!'

20
8
95
(eenmalig, inclusief btw)
  • De waarheid over voeding en hormonen magie in de keuken
  • Inzicht in je energiedips
  • Immuunboosters
  • Meer dan 30 recepten voor goede hormoonbalans
  • Actieplan geen tijd om te koken