hormoon COACHING

IK HELP VROUWEN MET HORMONALE KLACHTEN ALS PIJNLIJKE MENSTRUATIE, GEWICHTSTOENAME, MOOD SWINGS, LAAG IN ENERGIE OF SUGAR CRAVINGS OM BETER VOOR HUN LIJF TE ZORGEN

Voor wie is
hormoon coaching?

Allemaal signalen dat je hormonen minder in balans zijn.
Dat betekent dat het ene hormoon harder gaat werken om het andere te ondersteunen.

Dit kan ervoor zorgen dat je (vage) klachten ervaart. Het is eigenlijk je lijf die kreten laat om beter voor jezelf te zorgen.

Wanneer we bewust worden van onze hormonen, voeding en leefpatroon heeft dit invloed op ons gewicht, bloedsuikerspiegel, dag- en nachtritme, libido, energie en vrouwelijk cyclus. Soms kan het zoeken zijn naar oplossingen om je hormoonbalans te verbeteren. Geen paniek, samen kunnen we achter de oorzaak komen en ervoor zorgen dat je een stappenplan hebt voor je hormoonbalans te verbeteren.

Samen met me als hormoon coach

Hoe gaat het in z'n werk?

We starten  met een uitgebreid intake. Deze en  jouw hormonale klachten, doelen, leef- en voedingspatroon bespreken we in de eerste sessie. We maken ook een agenda op naar jouw noden zodat je iets hebt om naar uit te kijken de komende maanden. Vervolgens spreken we elkaar  om de 2 a 3  weken tijdens een 1-op-1 coachingssessie.

Het traject duurt 3 maanden en is dus echt voor vrouwen die klaar voor zijn om grote stappen te zetten en een duidelijk hulpvraag heeft om haar kwaaltjes aan te pakken maar weet nog niet goed waar te beginnen.  

Een 1-op-1 coaching sessie duurt 60 minuten en wordt online gehouden via google teams.

Je gaat dus tussen de sessies door werken aan je high-vibes en gezonde versie. Voor een optimale transformatie dien je je  opdrachten bij me in voor elke coaching. We kunnen daardoor focussen tijdens de sessie op jouw gezondheidsverlangens en uitdagingen betreft voeding, hormonen , bioritme , energiebalans en leefstijl. 

Naast de opdrachten (die je steeds kan raadplegen in google drive) kan je ook gebruik maken van support via email tijdens deze maanden. Vragen over je opdracht, je sessie of hormoon of food struggles kan je delen via mail met me. Ook zorg ik voor enkele bonussen en kan je beter voor je lijf gaan zorgen met mijn surprise goodiebox die ik je naar je opstuur. 

Je transformatie naar

1

Eet en drink waar je hormonen gelukkig van worden

2

Balanceer je bloedsuikerspiegel
en stop die sugar cravings 

3

Leef met je cyclus en
tune in je vrouwelijke energie

Een fijne reactie

Wat zit in het traject?

Tijdens hormoon coaching gaan we aan de slag met inzicht te verkrijgen in meerdere kwaaltjes die je enorm dwarszitten.

Hormoon coaching is voor jou

 • Als je wil verdiepen in meerdere kwaaltjes die veroorzaakt worden door je voeding en hormonen
 • Als je onzeker bent waar je precies hulp nodig hebt
 • Als je klaar voor bent om stappen te zetten naar je high vibe en gezonde versie met mij aan je zijde. 
 •  Als je wil gaan voor een grote transformatie met een meer natuurlijke en holistische kijk op je gezondheid en welzijn 

Naast de 1-op-1 coachingsessies die online gehouden worden (of op aanvraag op locatie) ga je tussen de sessies ook stappen maken met journalen en opdrachten. Dit houdt ook in dat je gebruik kan maken van support gedurende 3 maanden.  Je ontvangt ook bonussen als mijn receptenbundel met over 40 gerechten, een mini-gids om de 4 seizoenen als vrouw te overleven. 

hormoonbalans
scan delux

129 (eenmalig, inclusief btw)
 • 1 sessie (60 min)
 • Persoonlijk advies en behandelplan gericht op jouw hormonale disbalans met adviezen omtrent slaap, voeding, leefstijl en ontspanning
 • Balans geschenkje

3 maand coaching

777
444 (voor 3 maanden, inclusief btw)
2 of 3 termijnbetalingen mogelijk
 • 6 sessies
 • Waaronder een intakegesprek en een persoonlijk advies en behandelplan gericht op jouw hormonale disbalans met adviezen omtrent slaap, voeding, leefstijl en ontspanning
 • Goodiebox om beter voor je lijf te zorgen
 • Maatwerk per sessie
 • Feedback op opdrachten
 • Bonus: Mirabelle's receptenbundel
 • Bonus: mini-gids her intuition is her superpower
 • 10% korting op4-daagse retreat in Oostenrijk

Na de coaching:

Kortom...je voelt je gelukkiger want na maanden zoeken heb je de beste oplossing voor je lijf gevonden. Je bent je bewust van de invloed van voeding en levensstijl op je leven.

Je loopt niet langer rond met de vraag wat kan ik aan mijn kwaaltjes doen.
Je weet nu dat je er zelf best veel aan kan veranderen.