12 weken traject Beter lijf

Ik help je naar beter zorgen voor je lijf niet van de 'moetes' maar gewoon omdat je er zin hebt.

Voor wie is dit traject?

Allemaal signalen dat je hormonen minder in balans zijn.
Dat betekent dat het ene hormoon harder gaat werken om het andere te ondersteunen.

Dit kan ervoor zorgen dat je (vage) klachten ervaart. Het is eigenlijk je lijf die kreten laat om beter voor jezelf te zorgen.

Wanneer we bewust worden van onze hormonen, voeding en leefpatroon heeft dit invloed op ons gewicht, bloedsuikerspiegel, dag- en nachtritme, libido, energie en vrouwelijk cyclus. Soms kan het zoeken zijn naar oplossingen om je hormoonbalans te verbeteren. Geen paniek, samen kunnen we achter de oorzaak komen en ervoor zorgen dat je een stappenplan hebt voor je hormoonbalans te verbeteren.

In het 12 weken traject

Hoe gaat het in z'n werk?

We starten het traject met een uitgebreid intake formulier. Deze en  jouw hormonale klachten, doelen, leef- en voedingspatroon bespreken we in de eerste sessie. We maken ook een agenda op naar jouw noden voor het hele traject zodat je iets hebt om naar uit te kijken de komende maanden. Vervolgens spreken we elkaar 2-wekelijks tijdens een 1-op-1 coachingssessie.

Het traject duurt 3 maand en is dus echt voor vrouwen die klaar voor zijn om grote stappen te zetten en een duidelijk hulpvraag heeft om haar kwaaltjes aan te pakken maar weet nog niet goed waar te beginnen.  

Een 1-op-1 coaching sessie duurt 60 minuten en wordt online gehouden via Zoom of offline in een veilige omgeving in Sint-Job in’t Goor (andere locatie bespreekbaar). 

Je gaat dus tussen de sessies door werken aan je high-vibes en gezonde versie. Voor een optimale transformatie dien je je  opdrachten bij me in voor elke coaching. We kunnen daardoor focussen tijdens de sessie op jouw gezondheidsverlangens en uitdagingen betreft voeding, hormonen en welzijn. 

Naast de opdrachten (die je steeds kan raadplegen in google drive) kan je ook gebruik maken van onbeperkt support via Voxer tijdens het traject. Vragen over je opdracht, je sessie of food struggles kan je delen via deze app met me. Ook zorg ik voor enkele bonussen en kan je beter voor je lijf gaan zorgen met mijn surprise goodiebox die ik je naar je opstuur. 

Wat belangrijk is om te realiseren, is dat het jouw werk is om te ontdekken welke voeding werkt bij jou en welke niet. Ik geef je inspiratie en inzicht om beter voor je lijf te zorgen, maar het echte werk ligt wel bij jou. Daarvoor zal je zelf nieuwe gewoontes gaan implementeren, en tijd investeren om bijvoorbeeld om boodschappen te gaan, je 7 dagen challenge te verwezenlijken of  hormoonproof recepten te maken.

Het traject

Stap 1

Eet en drink waar je hormonen gelukkig van worden

Stap 2

Balanceer je bloedsuikerspiegel
en stop die sugar cravings 

Stap 3

Leef met je cyclus en
tune in je vrouwelijke energie

Een fijne reactie

Wat zit in het traject?

In Beter Lijf Traject gaan we aan de slag met inzicht te verkrijgen in meerdere kwaaltjes die je enorm dwarszitten.

Beter Lijf  Traject is voor jou

 • Als je wil verdiepen in meerdere kwaaltjes die veroorzaakt worden door je voeding en hormonen
 • Als je onzeker bent waar je precies hulp nodig hebt
 • Als je klaar voor bent om stappen te zetten naar je high vibe en gezonde versie met mij aan je zijde. 
 •  Als je wil gaan voor een grote transformatie met een meer natuurlijke en holistische kijk op je gezondheid en welzijn 

Naast de 1-op-1 coachingsessies die online gehouden worden (of op aanvraag op locatie) ga je tussen de sessies ook stappen maken met journalen en opdrachten. Dit houdt ook in dat je onbeperkt gebruik kan maken van Voxer support gedurende het hele traject.  Je ontvangt ook bonussen als mijn receptenbundel met over 40 gerechten, een 30-dagen journal om te syncen met je cyclus en een goodiebox met spullen om beter voor je lijf te zorgen.

Heb je slechts 1 of 2 kwaaltjes waar je wil aan werken en weet je concreet waar je hulp kan gebruiken klik op de link voor meer info over beter lijf kickstart.

12 weken traject

749 (betalen in termijnen mogelijk)
 • Uitgebreid intake formulier
 • 6x 1:1 coaching (60 min)
 • Maatwerk per sessie
 • Onbeperkt Voxer support
 • Onbeperkt feedback op opdrachten
 • Bonus: Mirabelle's receptenbundel
 • Bonus: 30 day Cycle Syncing Journal
 • Goodiebox om beter voor je lijf te zorgen

Na dit traject:

Kortom...je voelt je gelukkiger want na maanden of jaren zoeken heb je de beste oplossing voor je lijf gevonden. Je bent je bewust van de invloed van voeding en levensstijl op je leven.

Je loopt niet langer rond met de vraag wat kan ik aan mijn kwaaltjes doen.
Je weet nu dat je er zelf best veel aan kan veranderen.