Dit is wat je leert in challenge

3 DAGEN NAAR BETER IN JE LIJF 

beter lijf challenge

Als je me vandaag ziet, denk je wat heeft die veel energie…

 Je vraagt je waarschijnlijk af wie ik ben en waarom ik deze uitdaging ben aangegaan. Je mag Mirabelle tegen me zeggen trouwens en ik ben een hormoon coach.

Zoals ik regelmatig deel in mijn coachings, was ik overtuigd dat minder eten, meer sporten de oplossing was om een gezond en slank lijf te hebben. Klinkt logisch! Toch heeft deze leefstijl invloed op je lijf. 

Als je me vandaag ziet denk je wat heeft die veel energie, maar dat is zeker niet altijd zo geweest.  September 2019 was ik er zo slecht aan toe dat ik minstens een week per maand op de bank belandde, en wel eens aangesproken werd of ik zwanger was door mijn opgeblazen buik. 

Ondertussen heb ik vele vrouwen voor mijn eigen ogen zien transformeren naar beter zorgen voor hun lijf.  Wat een geweldig gevoel is dat als die dames na jaren vrij zijn van onregelmatige en pijnlijke menstruaties of na lang proberen toch zwanger kunnen worden. Allen volgde ze de methodes en principes die ik zelf toepaste om sneller te herstellen van  mijn auto-immuunziekte. 

Het puzzelstukje dat ik miste  was voeding en zelf-management. Dit eerste pakken we aan in de challenge. Het is nu aan jou om de challenge te aanvaarden en je te laten begeleiden door me in het maken van de juiste voedingskeuzes voor jou lijf.

Hoe gaat de challenge in zijn werk? 

Binnen de 15 minuten nadat je je hebt aangemeld voor de challenge ontvang je een e-book van mij. Daarmee ga je drie dagen lang op eigen tempo aan de slag om je week energiek, met een gerust gemoed en zonder gierende hormonen in te gaan. Je kan de bundel afdrukken of de digitale versie dagelijks raadplegen. De stappen staan  precies beschreven in het e-book. Je kan er voor kiezen om elke dag met een hoofdstuk aan de slag te gaan of alles in een ruk te doen. In het e-book vind je informatie, opdrachten en een link naar de video-opdracht, ja hoor de kookdemo!  

Okay ;), voor de nieuwsgierige, even een sneak peak van wat op de agenda staat…

Dag 1: Hoe stoppen met alcohol en koffie je leven kan veranderen

Dag 2: Maak je eigen hormoon proof meal (met mini kookdemo!)

Dag 3: Voeg immuunboost ingredienten toe aan je maaltijd

 

Een opgeblazen buik

Je kent het wel…je voelt je futloos, prikkelbaar en je hebt een lichtelijke of serieuze opgeblazen buik waardoor je die laatste knop van je broek niet aankrijgt.

Wist je al wat de meestvoorkomende oorzaken van een opgeblazen buik zijn? Dagelijks voeding eten die niet bij je lijf past is er een van, maar ook te hoge pieken aan suikers en een verteringssysteem dat ontregelt is kunnen je knop van je broek doen springen. Om te beginnen geef ik je smakelijke alternatieven voor koffie en alcohol in deze challenge. Daarnaast geef ik je een lijst met voeding die je lichaam en die buik tot rust kan brengen. Waar wacht je nog op…het is aan jou om de challenge aan te gaan. 

HORMONEN GIEREN

Heel eerlijk, soms loop ik liever in mijn flodderkleren rond. En andere dagen raak ik zelf slecht uit de startblokken na een nacht niet kunnen doorslapen. Zeker als die hormonen gieren en mijn lijf niet mee wil. 

Om je hormonen en gewicht in balans te krijgen in het belangrijk om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen en te werken aan liefde voor je lijf. In slecht drie dagen ondersteunt de Beter Lijf challenge je net naar vrolijker je dag opstarten en je beter voelen in je vel. Dit doen we door middel van het inzetten van voeding die je energie gaat geven en die ook je immuniteit zal boosten.

Voor wie?

Iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren die momenteel kampt met 

  • hormonale klachten,
  • of immuunproblemen,
  • of vruchtbaarheidsproblemen

Vrouw vrouw wat zij zegt...

challengers die je voorgingen