Beter lijf KICKSTART

Ik help vrouwen met hormonale klachten als pijnlijke menstruatie, gewichtstoename, mood swings, laag in energie of sugar cravings om beter voor hun lijf te zorgen

Minder eten, meer sporten
Klinkt logisch...

Maar het heeft een invloed op je lijf!

Dit kan ervoor zorgen dat je (vage) klachten ervaart. Het is eigenlijk je lijf die kreten laat om beter voor jezelf te zorgen.

Wanneer we bewust worden van onze hormonen, voeding en leefpatroon heeft dit invloed op ons gewicht, bloedsuikerspiegel, dag- en nachtritme, energie, libido, en vrouwelijk cyclus.

Het kan het zoeken zijn naar oplossingen om je hormoonbalans te verbeteren en een plan van aanpak te hebben om de oorzaken aan te vatten.

Door middel van een Beter Lijf Kickstart kijken we naar 1 tot 2 klachten die je ervaart en heb je in 1 maand een plan van aanpak om grip te krijgen op je hormonen. 

Hoe gaat het in z'n werk?

Je krijgt voor de Kickstart een link van me met een vragenlijst doorgestuurd, die we in onze eerste sessie gaan bespreken. 

Het traject duurt 1 maand en is dus echt voor vrouwen die klaar voor zijn om stappen te zetten en duidelijk weten welke kwaaltjes ze willen aanpakken. 

Een 1-op-1 coaching sessie duurt 45 minuten en wordt online gehouden via Zoom of offline in een veilige omgeving in Sint-Job in’t Goor (andere locatie bespreekbaar). 

Je gaat dus tussen de sessies door werken aan je high-vibes en gezonde versie. Voor een optimale transformatie dien je je  opdrachten bij me in voor elke coaching. We kunnen daardoor focussen tijdens de sessie op jouw gezondheidsverlangens en uitdagingen betreft voeding en hormonen. 

Naast de opdrachten (die je steeds kan raadplegen in google drive) kan je ook gebruik maken van onbeperkt support via Voxer tijdens het traject. Vragen over je opdracht, je sessie of food struggles kan je delen via deze app met me. 

Wat zit in het traject?

In Beter Lijf Kickstart gaan we aan de slag met inzicht te verkrijgen in 1 tot 2 van je kwaaltjes die je enorm dwarszitten. 

Naast de 1-op-1 coachingsessies die online gehouden worden (of op aanvraag op locatie) ga je tussen de sessies ook stappen maken met journalen en opdrachten. Dit houdt ook in dat je onbeperkt gebruik kan maken van Voxer support gedurende het hele traject. 

Beter Lijf Kickstart is voor jou als je concreet hebt waar je hulp nodig hebt en je lijf beter wil begrijpen. Na enkele weken heb je een plan om grip te krijgen op je hormonen en kwaaltjes. 

Heb je nood aan meer accountability en weet je eigenlijk niet waar te beginnen klik op de link voor meer info over het beter lijf traject

Beter Lijf Scan

249 eenmalig
  • Intake formulier
  • 2 x 1:1 coaching ( 45 min.)
  • Onbeperkt Voxer Support
  • Feedback op opdrachten