van 29 mei tot 2 juni 2023

BERGRETRAITE IN OOSTENRIJK

Kom tot rust in de bergen

Oh! Eindelijk rust. Het kan tijdens onze retraite.
4 dagen lang werken aan een ontspannen mindset samen met ondernemers en coaches in een inspirerende en avontuurlijke setting. 

Heb je het gevoel dat je toe bent aan rust?  

Je wil de volgende stap in je carrière, business en leven zetten, maar je weet nog niet hoe door de drukte in je hoofd en lijf. Of misschien wil je net meer balans in je leven terwijl je je bedrijf verder kan laten groeien.

Waar je ook staat in je reis kom tot rust in het mooie berglandschap van Oostenrijk. Trakteer jezelf en je vriend(in) op een ontspannen en helende week vakantie. Voel je gebalanceerd, helemaal opgeladen en laat je inspireren en begeleiden door de natuur en  de coaches rond je.

Kortom, samen met gelijkgestemde zielen geïnspireerd worden letterlijk en figuurlijk te  groeien naar je next level. 

Gedurende deze 4-daagse Bergretraite ga je

Wat kan je verwachten van deze retreat? 

Samen met een gezellige groep van een 8-tal mensen je laten inspireren door 2 straffe coaches met elk hun eigen levensverhaal en passies.

  • Workshops
  • Coaching 
  • Natuurpracht
  • Oostenrijkse cultuur
  • Huttentocht en wandelingen

Bij het ontwaken een heerlijke ontspanningssessie of even het lichaam te laten spreken door dans of zelfmassage. Gevolgd door een workshop rond money mindset, zelfvertrouwen of keuzes maken. Daarna in de zalige buitenlucht een korte wandeling inzetten.

Belangrijk om te melden, er is een 2-daagse huttentocht die je de nodige inspanning en uitdaging geeft waarna je je verkwikkend gaat voelen. Maar ook relaxen met een typisch Oostenrijks drankje met uitzicht over de bergen of een half dagje spa mag je verwachten tijdens dit retreat.

JE COACHES

Ik ben Bart Demeyere

Van cameraman tot eigenaar van verschillende zaken tot politieker tot uitbater van een vakantieverblijf in Oostenrijk. Ik sta voor uitdagingen aangaan met vallen en opstaan. Dit maakt dat ik een hoop ervaringen heb opgedaan en deze met veel plezier met je wil delen.

Teamwork, internationale contacten, geldkwesties, emotionele ondersteuning, leren genieten van het leven, verkoopsmanagement…dit alles zal ik met je delen op deze bergretraite.

Niet te vergeten detail, ik heb ook de volledige opleiding van Carl Van de Velde gevolgd.

Bergretraite host
Mirabelle Peeters_retraite

Ik ben Mirabelle Peeters

In 2020, midden corona, starte ik mijn online coaching business. Het begon allemaal  enkele jaren ervoor met mijn eigen struggles rond gezondheid en onverklaarbare kwaaltjes die een jaar lang mijn leven bepaalde. Ik kreeg  de boodschap van zorgverleners om het rustig aan te doen. 

Kort daarna, veranderen ik mijn levensstijl (herstelend sporten, ontspannen van je  lijf, en bovenal een gezonde mindset). Maar lang stilzitten heb ik niet gedaan. Ik volgende een opleiding als voedingsconsulent en ben me  steeds meer gaan verdiepen in de invloed die hormonen op ons lijf kunnen hebben door het lezen van wetenschappelijke artikels, boeken en volgen van cursussen.

Naast de host zijn van de podcast ‘Hormonenpraat’, heb ik ook een sterke reputatie als HR Adviseur en (persoonlijke) coach.

De bergretraite lokatie

We zijn deze week te gast bij de familie Demeyere in Haus Bergwald.

Dit Belgisch gezin heeft zijn hart verloren aan de Oostenrijkse bergen in Bichlbach. Bart Demeyere, tevens ook een van de coaches, gaat je verwelkomen in een van de vernieuwde appartementen. We hebben de appartementen helemaal voor ons alleen.

Er zijn gedeelde slaapkamers voorzien (mits beschikbaar op aanvraag privé slaapkamer) en elk appartement heeft ook een gezamenlijke leefruimte, badkamer en keuken.

Kortom, een authentiek Oostenrijkse omgeving om te verblijven en de rust en ontspanning te vinden.

voorgevel hausbergwald
ap1
IMG_7551
hausbergwald

Praktische zaken

Voor wie is deze retraite?

Voor diegene die wil groeien op vier niveaus – emotioneel, mentaal, fysiek en in business-life balance 

Voor diegene die wil genieten van lekker eten, beweging, uitzicht op de bergen en de stilte 

Geen voorkennis vereist. Je hoeft geen topatleet te zijn voor de bergwandelingen. 

Wat is de  investering in jezelf? 

Jouw plek voor deze 4-daagse retreat is 1100,- excl. btw, early bird prijs als je je op de wachtlijst zet.  Dit kan in 1 betaling  het volle bedrag of op vraag in 2 betalingen van 555,- excl. btw. 

Wat is inbegrepen?

**Dit betekent dat eten en drankjes bij de spa niet inclusief zijn. Vervoer van en naar Oostenrijk en verplaatsing voor de activiteiten tijdens de retraite ook voor eigen rekening zijn. We zullen wel voorzien om te carpoolen ter plaatse. Een reisverzekering raden we ook aan.**

Zet je op de wachtlijst 

    Heb je nog vragen of wil je een intakegesprek plannen stuur een mailtje naar info@mirabellepeeters.com

    Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!